info@vinskimaraton.rs

Koncerti

Muzički program na Wine Gardenu 2020 biće prilagodjen ambijentu i prefinjenom ukusu publike. Wine Garden predtsvlja oazu dobrih ukusa u svakom segmentu sadržaja.

PROLOGODIŠNJI IZVOĐAČI:

Lena Kovačević

Subota, 15. jun 2019. / 20h

Lena Kovačević će veče pretvoriti u fantastični muzički ugođaj, jer će pored svojih, pevati i hitove domaće i svetske muzičke scene.

„Dragi prijatelji, dobrodošli na rajsko ostrvo u srcu grada, gde vas čeka fantastična atmosfera i raznovrstan muzički repertoar koji vas neće ostaviti ravnodušnim!“

Bricks and Cans

Subota, 15. jun 2019. / 19h

Bricks and Cans osnovani su krajem 2013. godine, a sviraju obrade rock ‘n’ roll hitova pretežno s kraja 50ih i početka 60ih godina. Svirali su na mnogim događajima i festivalima kao što su čuveni Nisville, zatim Velika Beogradska Igranka na Kalemegdanu, proslava 50. rođendana Doma Omladine , 50 godina Rock-a na Vračaru, Velika Rock’ n’ Roll Igranka u Božidarcu, Vinski maraton, Beer Garden, kao i u klubovima naše prestonice.

Marko Louis

Nedelja, 16. jun 2019. / 20h

Sve popularniji balkan-soul autor Marko Louis. Njegova muzika je kombinacija modernih i tradicionalnih zvukova, a njegov pečat su truba i duvački instrumenti.

„Nastupi u Beogradu su za mene uvek nešto posebno! Ovde je sve počelo i ovde živim! Trudim se da, kada nastupam u Beogradu, to bude neki lep povod i razlog za druženje. Nisam ni sanjao da ću dobiti priliku da nastupim u ambijentu Botaničke bašte! Zato se posebno radujem i sa nestrpljenjem iščekujem da podelim svoju muziku sa publikom na Wine Gardenu u ovom unikatnom ambijentu“.

Katarina Pejak

Nedelja, 16. jun 2019. / 19h

Katarina Pejak je pijanistkinja i kantautorka koja se bavi muzikom američkih korena, koja u njenom slučaju prolazi i kroz filtere klasičog obrazovanja i balkanskog porekla. Inspirisana umetnicima kao što su Tom Vejts, Besi Smit, Nora Džouns i Otis Spen, počela je da piše pesme, a u kasnijim tinejdž godinama i da nastupa u klubovima. 2014. godine diplomirala je na Berklee muzičkoj akademiji u Bostonu (SAD). U Srbiji je izdala tri albuma: „Perfume and Luck“ (2010.), „First Hand Stories“ (2012.) i „Old, New, Borrowed and Blues“ (2016.).